Dagvoorzitter

Dagvoorzitter Wietze Smid

Bent u op zoek naar een ervaren dagvoorzitter, gespreksleider of presentator? Wietze Smid maakt uw congres, symposium, debat of klantendag tot een succes!

U organiseert een evenement waar veel van uw relaties bij aanwezig zullen zijn. Dan is het van groot belang dat u een goede, ervaren dagvoorzitter heeft. Een presentator die in staat is om van uw evenement een inspirerende bijeenkomst te maken. Door inhoud, interactie, scherpte en humor. Zo’n dagvoorzitter vindt u in Wietze Smid. Als dagvoorzitter kleurt hij uw evenement, draagt hij bij aan de juiste sfeer en zorgt hij voor de juiste interactie met uw publiek. Altijd met het doel van de bijeenkomst voor ogen.

dagvoorzitter
Dagvoorzitter

Goede dagvoorzitter is presentator, gastheer en gespreksleider ineen

Een zakelijk evenement als congres of symposium kan niet zonder vaardige dagvoorzitter. De dagvoorzitter leidt het programma namens uw organisatie in goede banen, zorgt ervoor dat alle onderdelen optimaal aan bod komen en dat alles volgens het geplande tijdschema verloopt. Een dagvoorzitter is presentator, gastheer en gespreksleider ineen. Dat vraagt om ervaring en specifieke vaardigheden, zoals voorzitten, interviewen, luisteren, presenteren, interactie bewerkstelligen en het evenement en doel bewaken. Wietze Smid beheerst die vaardigheden als geen ander. Al op jonge leeftijd was Wietze redacteur en verslaggever bij Radio West en presenteerde hij een eigen radioprogramma. Ook is hij ruim 20 jaar stadionspeaker bij ADO Den Haag. Daarnaast heeft hij veel ervaring als communicatie en public affairs professional en is hij als gastdocent verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit.

Dagvoorzitter bij het (online) Spoorcongres 2021

In april 2021 was Wietze dagvoorzitter bij het (online) Spoorcongres 2021. In drie talkshows kwamen diverse onderwerpen aan bod en ging Wietze in gesprek met talloze gasten uit de spoorsector.

Bekijk talkshow 1: De Greendeal & het imago van spoorgoederenvervoer

Bekijk talkshow 2: Barrières en kansen. Wie wint?

Bekijk talkshow 3: De toekomst van spoorgoederenvervoer in 2035

Dagvoorzitter